top of page
Football Team_edited.jpg

Stagiaires gezocht!

Wij zijn op zoek naar LEGENDS die willen groeien binnen hun vakgebied!

LEGENDS are not born, they are CREATED en zo denken wij ook over de arbeidsmarkt. Graag willen wij een steentje bijdragen in de ontwikkeling van jonge professionals en ze helpen in hun persoonlijke proces en ontwikkeling!

Ben jij een ambitieuze, leergierige, spontane en vooral sportieve student(e) dan zijn wij op zoek naar jou!

CLFA logo_CLFA logo white blue.png

Stage Marketing en Communicatie

Wij zijn op zoek naar een Marketing - Communicatie specialist. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig en je kan hier dus volledig je creativiteit kwijt en die vrijheid krijg je tijdens je stage dan ook volledig! 

Wat ga je bij ons doen? Vooral genieten van het mooie spelletje voetbal en zoveel mogelijk content op een professionele manier en creatieve/onderscheidende manier verzamelen. Met deze content mag je aan ons merk gaan bouwen om ons nog meer en beter op te gaan laten vallen! Natuurlijk ga je nog veel meer bij ons doen maar dat vertellen wij je liever in een persoonlijke kennismaking!

Creating Legends - Marketing & Communication Specialist (stagemarkt.nl)

Stage Sport en bewegingsleider/trainer(ster)

Wij zijn op zoek naar een sport en bewegingsleider of te wel een trainer.

Iedere zondag trainen wij tussen de 40-60 jeugdvoetballers op onze geheel eigen methode. Deze methode kan je op onze site terug lezen.
Naast de zondag trainen wij ook BVO spelers 1 op 1 of in kleine groepen.

Je krijgt bij ons de vrijheid om zelf trainingen te ontwikkelen, wel vanuit onze filosofie, en deze trainingen ten uitvoering te brengen. Naast onze trainingen ga je ook vaak bij BVO-trainingen kijken om deze te analyseren en te beoordelen.

Tevens hebben we nog veel meer mogelijkheden maar deze vertellen wij je graag tijdens een persoonlijke kennismaking!

Creating Legends - Sport- en bewegingsleider (stagemarkt.nl)

Keepertrainer

Dit zijn geen stage plekken maar heb je ervaring als keeper of keeperstraining en wil jij hierin (verder) opgeleid worden dan ben je zeker bij ons welkom!

Stage Medewerker evenementen

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Evenementen.

Naast trainingen vinden er bij CLA nog veel meer evenementen plaats. 

Dit kan variëren van het organiseren van voetbalkampen/weken, Testdagen, voetbalvakanties tot het organiseren van workshops in de diensten die wij naar onze spelers aanbieden.

Daarnaast krijgt de stagiaire zelf de vrijheid om evenementen te bedenken die een meerwaarde hebben binnen de voetbalwereld en om deze volledig uit te werken.

Graag lichten wij dit allemaal toe in een persoonlijke kennismaking.

Creating Legends - Medewerker evenementenorganisatie (stagemarkt.nl)

Stage Coordinator sport en beweging

Wij zijn op zoek naar een Coördinator sportinstructie, training en coaching.

In deze rol hoort dezelfde omschrijving als bij de sport en bewegingsleider alleen krijg je hier ook nog de mogelijkheid om het te coördineren en mee te helpen ons proces naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast mag je in deze rol je eigen trainingsprogramma gaan uitschrijven voor praktijkuitvoering maar ook om te onderzoeken hoe we dit online kunnen gaan aanbieden.

Mocht je nieuwsgierig zijn wat er nog meer mogelijk is? Dan maken we graag persoonlijk kennis zodat we alles kunnen toelichten!

Creating Legends - Coördinator sportinstructie, training en coaching (stagemarkt.nl)

Veldtrainer

Dit zijn geen stage plekken maar heb je ervsaring als voetballer of voetbaltrainer en wil jij hierin (verder) opgeleid worden dan ben je zeker bij ons welkom!

LEGENDS are not born, they are CREATED!

Night Match_edited.jpg
bottom of page
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Creating Legends Academy (@creatinglegendsacademy)